Projectleider

B-happy maakt bouwen leuk!

Wij zijn een allround bouwpartner die de architectuur, engineering en complete realisatie verzorgt voor alle typen bouwwerken. Bijzonder is dat wij het proces altijd centraal stellen en dat we vanaf het allereerste idee maximale samenwerking tussen de bouwpartners tot stand brengen. Dat heeft tot resultaat dat we met één team zorgen voor maakbare projecten. Dat maakt bouwen leuk en daar worden we happy van!

Jij bewaakt kwaliteit, veiligheid en naleving wetgeving van onze projecten.

Jij als projectleider...

Wij zijn op zoek naar een ervaren en resultaatgerichte projectleider, die verantwoordelijk is voor het succesvol beheren en leiden van diverse projecten binnen B-happy realisatie. Als projectleider fungeer je als de spil tussen alle bouwpartners. Je hebt de vaardigheid om de visie van ons bedrijf te vertalen naar concrete projectdoelen, deze effectief te realiseren en:

–    Leid je projecten van begin tot eind, inclusief planning en budgetbeheer

–    Werk je samen met alle bouwpartners om de projectdoelstellingen te begrijpen en te vertalen naar concrete actieplannen

–    Coördineer en motiveer je het team om optimale prestaties te leveren

–    Identificeer je en los je proactief risico’s op om projectvertraging te voorkomen

–    Rapporteer je over de voortgang van projecten en eventuele knelpunten aan de directie.


Zijn we een match?

Vanzelfsprekend kunnen we qua functie-eisen een heleboel kwaliteiten benoemen, maar het allerbelangrijkste is dat je bouwen leuk vindt, net als wij. Daarnaast helpt het wel natuurlijk wanneer je aantoonbare ervaring als projectleider in de bouw hebt, en goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen bezit. En bovenal een teamspeler bent!

Klinkt goed!

Als je na het lezen van bovenstaande nog steeds blij bent kunnen wij je een uitdagende baan bieden in een dynamische werkomgeving, met mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En vanzelfsprekend staat daar een marktconform salaris tegenover.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature@b-happyrealisatie.com of neem contact op met Ingrid Oosterom 040 – 78 77 731. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek op ons kantoor in Eindhoven.
Ingrid Oosterom
HR