Anders dan anderen

Samen. Gebouw. Bewust.

De bouw is het bewijs
B-happy is een allround bouwpartner die de architectuur, engineering en de complete realisatie verzorgt voor alle typen bouwwerken. Van bedrijfshallen en logistieke complexen tot kantoren, appartementen en woningen. Wij werken vooral voor professionele opdrachtgevers. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve visies zoals exclusieve villa’s, ‘verticale buurten’ en visies voor eerstelijns zorgcentra en zorgwoningen op maat.

De enige procesgerichte bouwpartner
Bijzonder aan B-happy is dat wij het proces altijd centraal stellen. Dit betekent dat we vanaf het allereerste idee maximale samenwerking tussen de bouwpartners tot stand brengen. Daarbij is van belang dat de architecten, de constructeurs, de engineers en de modelleurs binnen één team zorgen voor een maakbaar project. Pas wanneer daarbij ook de expertise van leveranciers en specialisten optimaal wordt benut, kan het werk op de bouwplaats in één keer goed worden gerealiseerd. B-happy neemt dit hele proces ter hand en zorgt voor de complete realisatie.

Constante afstemming is daarbij cruciaal. Daarom werken wij alleen met partners én opdrachtgevers die onze procesaanpak begrijpen. B-happy realiseert jouw totale project, terwijl jij als opdrachtgever altijd juridische en financiële grip houdt.

Wij durven te zeggen dat wij de enige bouwpartner in Nederland zijn die procesmatig bouwen realiseert. Met deze aanpak maken we iedereen happy: bouwpartners, leveranciers, medewerkers én natuurlijk onze opdrachtgevers. Onze projecten tonen dit aan. De bouw is het bewijs.

Zusterbedrijven van B-smart zijn het ingenieurs- en architectenbureau B-invented, bouwbedrijf B-happy en (interieur)ontwerpbureau B-too.

Ons doel is om het proces van ieder bouwproject te optimaliseren. 

Past dat bij jou?